Γίνε εθελοντής

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας στη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου του «όλοι μαζί μπορούμε», παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω ηλεκτρονική αίτηση της διοργάνωσης.

Μετά την υποβολή της αίτησης θα σας σταλεί ενημερωτικό email για την τοποθέτησή σας, αλλά και τις ημερομηνίες γενικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε και ελπίζουμε να ζήσετε τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς!

Προσωπικά στοιχεία


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γέννησης
/ /

Στοιχεία Επικοινωνίας


Τηλέφωνο

Κινητό (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Έχετε εμπειρία από αντίστοιχη διοργάνωση;
NAIOXI

Αν ναι δώστε μας περισσότερες πληροφορίες:

Το μήνυμά σας


Δηλώνω ότι δεν αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παροχή των ανωτέρω εθελοντικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση ατυχήματος οι ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά και όχι την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Δεν υφίσταται σχέση εργασίας ή έργου μεταξύ εμού και της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τις εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρω. Δεν έχω καμία απαίτηση ή αξίωση έναντι της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε», λόγω της ανάληψης της εθελοντικής μου προσφοράς σε αυτή. Αποδέχομαι την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αποκλειστικά και μόνο για τούς σκοπούς εθελοντικών δράσεων που αυτή διοργανώνει και μόνο για το αρχείο που αυτή διατηρεί.

Comments are closed